* FOLLOWERS *

25 October 2010

Hari Yang Bosan ...

Setelah 2 mgu aku tak pegi opis, then hari ni aku masuk jgk opis.. Tak ada ape2 perubahan .. Cuma tenet dah kena block .. Facebook dah xleh buka.. Nape la owg tu block habis..Even nk buka page lain pun lembap nk mampos .. Ala bkn selalu pn maen Facebook .. Kalo de keje tetap bt jgak .. Hari ni aku xde buat pape pun.. bosan la jgk .. Sambil tuh aku dgr la lagu favourite aku bt masa ni ~Munajat Cinta~ .. Kt bawah ni aku paste kan lirik lagu nih..sje utk suka2..xde kena mngena dengan yg hdup or telah mati..hehe

Munajat Cinta ( The Rock)

Malam ini ku sendiri
Tak ada yang menemani
Seperti malam-malam
Yang sudah-sudah
Hati ini selalu sepi
Tak ada yang menghiasi
Seperti cinta ini
Yang selalu pupus

Tuhan kirimkanlah aku
Kekasih yang baik hati
Yang mencintai aku
Apa adanya
Mawar ini semakin layu
Tak ada yang memiliki
Seperti aku ini
Semakin pupus

23 October 2010

Oracle Training 11/10/10 - 22/10/10

Hari ni last day aku attend oracle training nih... dah 2 minggu aku training nih... Dah tepu kepala otak aku.. Padahal xde la pham sgt pun..Boleh la untuk permulaan .. hehe..Instructor tu pn best (Ms. Christina Nayagam) . Aku suka cara dia ajar .. sebab aku blh paham la jgk .. Tapi kalo time aku mengantuk tu xphm jgk .. So salah sendri la kan..hihi Selama aku 2 minggu training kat The Gardens ni blh la aku merasa mknan yg mahal2..mahal bg aku la  (Tony Romas, Pizza Hut, The Fish Manhattan, Kenny Rogers, Madam Kwan's, Teppayaki, Chicken Rice Shop, Red Box The Gardens dll..Xingt sume).. Sebab nk g sendiri blum tentu mampukan.. Thanks la untuk Pn Haliza, Aspek Tumpuan yang belanja ktrg tiap2 hari .. Makin gemuk la aku cmni..Kat sini jgk smpat la aku berkenalan ngn Tuan Fuzam , Pn Haliza, En Asrul, En Hadi dari Kmntrian Kesihatan & En Rahman..Aini aku dh knal since kt opis.. So xyh mention pn xpe kan.. Thanks to all of u ..n 2 minggu jgk la aku xpegi opis.. Terasa rindu la plak kengkawan kat opis.. Tapi drg rindu ke kt aku?? hehehe...That's all for today, will be back!! Tp xtaw bile..hehe



07 October 2010

1st Update ....

Hari ni 7 Oktober 2010, disebabkan tersangat la bosan aku create la blog.. Sebenarnya lame dh aku nk bt blog nih..Tapi  tak kesampaian laa.. nak kte busy tu xla busy mana pun...Maybe malas kot.. hihi ..
Lagipun aku ni bukan jenis rjin nak update2 nih.. Hopefully lpas nih aku akan rajin2 la update blog aku nih..