* FOLLOWERS *

02 July 2011

Induksi Umum di IKWAS, Kluang , Johor


Alhamdulillah..... akhirnya tamat jugak kursus nih ...Rasa mcm bertahun lamanya kt sini.... Jadual tersangat la ketat .. Aktiviti xhenti2 dari hari pertama sampai la last day.... Everyday tido xpnh cukup... seawal 4.30 pagi dah kena bangun untuk solat subuh di surau... tido plak kol 1 .... Fuhh mna tahan..Mata dah sampai juling-juling dah tahan mengantuk masa dengar ceramah... Ngan assignment yang banyak ... Assignment kumpulan + Assignment group.. Persembahan group la ,biro la..Mcm2 aih…. Nak study untuk exam akhir pn last minit... Nasib baik la Pengurus Program En Norizam baik hati bagi taw soalan2 spot nak exam hari tuh... So bace yang itu je la..untuk objektif hentam je la mana ada..hehehe... Walaupun kursus ni agak memenatkan tapi aku rsa tersangat la berbaloi... Sebab kitorang akan ingat sampai bila2 pengalaman kt sini..Hanya org yg datang kursus kt sini je taw... :) Aku dh selamat balik ke KL.Semalam sempat jgak jejalan di Ayer Hitam dulu.. Orang kata barang2 untuk kawen murah2.. So boleh la cuci mata kalo ada yang berkenan beli je la... Sempat jgak aku beli bunga telor n beg gift kt sana..sangat murah okey..So ape salahnya beli skit2.. :).. Tak lame dh ni nak kawen... hahaha  Okeh adios..bubye all.....