* FOLLOWERS *

13 October 2011

Tips Kurus Cantik Ala Model Gitu....

Salam uolss, b2b, ex-b2b, kengkawan & silent readers....


Hari ni Fza tak de keje...So nak cari keje la... Aduh pening jugak tengok tickers yang jumlah hari untuk ITU semakin hampir ke angka 100...Banyak benda yang perlu diuruskan..Bukan senang nak kawen ni...Banyak benda kena pikir..Preparation berbulan2 tapi hari nye sehari dua jer...Untuk diri sendri & my dear tak pe..:)

Lagi bertambah pening bile pkir cmne nak kurus...hehe..Entry ni bkn Fza nak bagi tips kurus tapi nak mencari tips nk kurus... Harap2 masih sempat la nak kurus dlm masa lbh kurang 3 bln ni... Ni sume semata-mata nak kelihatan cantik di ari bahagia nti..Chewaahh!!!! Fza terasa Fza ni gemuk.. Tapi ada yang kata tak gemuk...Maybe sebab Fza ni tinggi orangnye then jenis keturunan yang rangka badan besar... Berat tulang kot... Tpi ni bukan tulang dah...Isi terlebih... Korang perasan tak Fza gemuk dah? huhu.... 
Fza rase sume b2b mesti idamkan badan yang cantik masa hari persandingan nti.. Yer la sape tak nak kelihatan cantik kan...hehee... Kepada sesiapa yang ada tips-tips yang dapat membantu , Fza amat alu-alukan nasihat/tunjuk ajar/tips berguna utk org yang mcm Fza nih.... hehe...thanks yer sume...sayang sume!!! 

p.s: Otak tengah ting tong... So jgn kate pape yer... :D