* FOLLOWERS *

21 November 2011

Pending!!!!!

Salam uolsss.. apa khabar sume?? hopefully sihat sokmo.. Lagi 75 hari je sehingga ke hari itu..Pejam celik pejam celik jer kan... Fiza dah start risau sb dalam kepala otak banyak ag tak settle...

First nak listkan ape saja yang masih pending...

1. Bunga telur utk pelamin & bilik pengantin - In progress
 (hari2 lpas balik keje mesti dok belek bunga tisu tu jer...naik berpinar mata)

2. Design kad & print - Kad dah siap design..Tgu time nak print( yang ni kad biasa2 jer untuk my En Tunang bagi kat org2 kg dia..nk jimat kena la design n print sndri)

3. Guestbook - Almost done untuk design dalam guestbook tuh..Tinggal cover jer blum start pape lgi...Tapi materials sume dah beli..

4. Hantaran - In progress..Baru start hias 20%... hehe malas + xcukup tangan... Materials sume dh beli...

5. Doorgift untuk tetamu blum beli..Xde idea nak bagi ape... Pending!

6. Kain untuk my family dah beli tapi xhantar kt taylor ag..

7. Baju resepsi & bertandang x pilih lagi.. Rambang mata plak bile g butik... Dah try fitting satu baju cma masih xbleh bt pilihan..hehe....

8. Baju nikah belum jahit beads..Beads dah beli... Ikut rasa hati nk je upah orang sebab mcam xde masa nak jahit..huhu

9. Shawl & veil untuk nikah blum ada...Tengah pikir nak beli ke nak DIY...

10. Menu makanan xbagi lagi kat catering sebab masih pkir nak buat menu apa la..

11. Gambar untuk bunting  belum anta ag....

12. Deco untuk guestbook corner, buffet corner pe tu sume xde prepare pape lgi..belum ada idea...


Hmmmm Main2 betol la Fiza nih.... nak tgu lagi 30 hari baru nak kalut buat sume nih...
okeh yer  ...Buat sementara ni ingt ini je... Checklist utk diri sendri yang malas... ;)