* FOLLOWERS *

31 March 2013

Alhamdulillah, Syukur..

Assalamualaikum semua..

Sudah lama tak update blog ni.. Berbulan-bulan dah rasanya.. Sibuk dengan kehidupan dunia..Fiza oh Fiza... Teruk betoi.. hehe..
 Entry kali ni just nak share yang Fiza dah selamat bersalin puteri sulungku Arissa Safiya Bt Ali Badruddin pada 4 Februari 2013 @ 4.12 petang secara czer... Kenapa Fiza bersalin secara czer tu nanti Fiza akan share kt lain entry yer..Maybe entry tu akan panjang..hehe Sebabnya banyak benda yang terbuku dalam hati ni yang perlu diluahkan.. Jauh dilubuk hati memang sedih sangat tapi apakan daya kita hanya manusia biasa,tak dapat nak lawan takdir Allah..Walau apa cara sekalipun kita bersalin just ingat ini semua takdir Allah, Allah dah tetapkan segalanya.. So Fiza dah redha dan bagi Fiza setiap yang berlaku pasti ada hikmah.. Kena jaga lebih if kita bersalin scara czer ni. Alhamdulillah dah selamat pun tempoh berpantang.Pasal berpantang pun akan cite lain entry yer.. hehe...
Jom tengok pics my princess..


 Hari 1 - Our little princess


1 bulan 3 minggu - Buah hati mama 


Syukur di atas kurniaan cahaya mata ini. Akanku jaga, belai dan didik ke arah jalan Allah s.w.t... Pleasa pray for me..
Okeh itu saje... Terima kasih kerana sudi baca..chill!!!