* FOLLOWERS *

05 May 2011

Good News... :)

Hello kengkawan....

Dah lame kan aku x update blog nih..Dah bersawang dh nih .. Biasa la aku nih malas nk update blog nih.. Ni kira tgh rajin + byk idea.. hehe Kali ni aku nk cerita pasal ape yg dah terjadi & akan terjadi dlm hidup aku.. :)

1 Mei 2011

Aku rse tarikh ni sume orang suka kot.. Tambahan plak thun ni dapat cuti lebih plk kn.. Bleh la cuti 3hari straight...yeyayyyyy!!!!  hehe n yang pnting boleh aku blik Kedah... On that day jugak la, my dear, Ali & family dia dtg umah dgn niat nk kenal2 la.. Maklumlah family aku xpernah pun jmpa family dia...So mmg xbpe nk kenal tapi tahu la pasal hubgn aku n si dia nih.. Kalo org kampung kte mcm merisik jugak la tp ni lebih kepada suai kenal.. Ramai jugak la drg datang.. 3 biji kete.. Time tu aku rse hepi sangat2 la sb stu step dh success.. So pahni step kedua plak la.. Masa drg dtg tuh ada la drg bincang & tetapkan tarikh tunang,bpe hantaran n bagai.. Bincang punya bincang dptlah tarikh & masa yg sesuai.. hehehe Tarikhnya nti aku gtaw yer... So,preparation aku & si dia dh buat skit2.. Xlame dh kot..Perasaan tu berbaur2 la...happy + excited + terharu + cam xcye jer pn ada... hehe Mcm2 la... Pe pun aku hrap semuanya bjalan dgn lancar la..


 Aminnnn.....