* FOLLOWERS *

06 May 2011

Surprise!!!

Surprise..... 
Happy Birthday 2 u...
Happy Birthday 2 u...
Happy Birthday 2 u...
Happy Birthday 2 u...

Suhaili, Amacam ko ada rase terharu ke x? hehehe.... Utk pengetahuan korang, hari ni birthday Sue... so ktrg rancang la utk buat surprise... Mulanya aku n Ros rancang la nk bt surprise kt Sue... Ptg Khamis tu dh rancang pnye baik, then aku dpt taw yg aku kena g Putrajaya... Kementerian Wilayah Persekutuan & kesejahteraan Bandar..G training sistem anugerah pingat.... Masa tuh aku dh mula pening,adoiii mcmne plan nih... Smpai jer kt putrajaya tuh, aku trus msg Ros.Aku cakap kt dia buat jgak bgi jadi surprise tuh sb aku xsure plak habis kol bpe training ni ha... Skali training tuh kol 11.30 dh hbis..so ape lagi sempat la kan...Nabila dh tgu aku kt opis..sb kitorang yang nk g beli kek... hehehe.... Diorang dh pegi Bremmall masa tuh.... G karoke...Nk sambut birthday Sue n Bob kt situ la..Actually birthday Bob dh lpas tp kitorang smbut sekali la.. Sampi je Bremmall tuh,ktrg trus g bli kek n trus ke tmpat karoke tuh..Dah set siap2 dah ngn org kt situ suh play kan lagu Happy Birthday time kitorang msuk blik smbil bawa kek .... Bestttt.....Kawan2 sume sporting... kat bawah ni ada bberapa gmbar blh tengok... :)


Comey kn birthday girl n boy...

ni kek buahan2... sedapp

HAPPY BIRTHDAY SUHAILI
SEMOGA PNJG UMO N CEPAT KAWEN... :)

05 May 2011

Good News... :)

Hello kengkawan....

Dah lame kan aku x update blog nih..Dah bersawang dh nih .. Biasa la aku nih malas nk update blog nih.. Ni kira tgh rajin + byk idea.. hehe Kali ni aku nk cerita pasal ape yg dah terjadi & akan terjadi dlm hidup aku.. :)

1 Mei 2011

Aku rse tarikh ni sume orang suka kot.. Tambahan plak thun ni dapat cuti lebih plk kn.. Bleh la cuti 3hari straight...yeyayyyyy!!!!  hehe n yang pnting boleh aku blik Kedah... On that day jugak la, my dear, Ali & family dia dtg umah dgn niat nk kenal2 la.. Maklumlah family aku xpernah pun jmpa family dia...So mmg xbpe nk kenal tapi tahu la pasal hubgn aku n si dia nih.. Kalo org kampung kte mcm merisik jugak la tp ni lebih kepada suai kenal.. Ramai jugak la drg datang.. 3 biji kete.. Time tu aku rse hepi sangat2 la sb stu step dh success.. So pahni step kedua plak la.. Masa drg dtg tuh ada la drg bincang & tetapkan tarikh tunang,bpe hantaran n bagai.. Bincang punya bincang dptlah tarikh & masa yg sesuai.. hehehe Tarikhnya nti aku gtaw yer... So,preparation aku & si dia dh buat skit2.. Xlame dh kot..Perasaan tu berbaur2 la...happy + excited + terharu + cam xcye jer pn ada... hehe Mcm2 la... Pe pun aku hrap semuanya bjalan dgn lancar la..


 Aminnnn.....