* FOLLOWERS *

15 November 2010

Kalau Cinta... lalaalalala




Free MP3 Downloads at MP3-Codes.com

Di lubuk hatiku
Adalah kamu
Sebagai ratu

Seluruh jiwaku
Hanya dirimu
Yang aku mahu

Telah ku percayakan
Hati ini padamu
Maka kita tak saling risau
Risau risau risau

Kalau cinta jangan kacau
Kalau sayang tak perlu marah
Kalau ikhlas tak minta berbalas
Serahkan cintamu
Pada yang punya cinta

Di lubuk hatiku
Adalah kamu
Yang aku perlu

Seluruh jiwaku
Hanya dirimu
Yang aku mahu

Kau ku perlu
Kau jiwaku
Kau cintaku
Kau ku rindu
Kaulah ratu

Kaulah ratu
Kau kau cintaku
Kau ku rindu
Kau jiwaku

Update...

Hello ... How are u?? hahaha....hmmm lame dah aku x update benda alah nih.. bukan ape asyik bz jer memanjang ... Dah ade 3 followers tuh... hahaha mcm x percaye aje... hari ni terasa nk update plk... Just nk share whatever yg aku dah buat b4 nih ...

11 Nov 2010 
    Selamat la aku tiba di kg halaman 'Kedah' yg sangat aku rindui ... hmm tpksa balik b4 hari raya haji..so on that day aku kna blik semula ke KL sb Khamis dah start keje ... huhuhu

Semalam 13 Nov 2010
    Hmmm... on that day aku pegi jawab exam (Peperiksaan Memasuki Pekhidmatan PegawaiTadbir Dan Diplomatik Gred M41)
kt my old school ASTECH...xbyk perubahan pun...But, Aku tertarik ngn Visi Sekolah aku tuh.."SMT Alor Star akan menjadi SMT No 1 di Malaysia menjelang tahun 2010" Dh jadi ke belom??? :)  Exam ni lah yang memeningkan kepala aku . Dh dua kali aku tdo tp still xhilang pening lalat tuh. maybe soalan tuh susah kot..or aku yg xtaw jawab...hehe

Today 14 November 2010
     Pagi nih aku teman mak pegi pilih kain untuk curtain... Pastu ajak along pegi pekan... Sb nk bli bju raya kat mak n along... Nasib baik la ade yg comey... so beli lah sb mmg niat nk bagi pun... Cuma kat abah blum ade kesempatan nk bli... ha kat my dear pn same.. hmmm postpone raya Christmas boleyy??? Ptg tu aku pegi melawat kawasan yg kena bnjir... Sangat kesian bila tgk... Byak barang rosak.. Kedai pn just lelong brg2 murah... Hmmm Dengar cite, Tv Plasma tu yg harga RM3K++ pun tinggal RM300... OMG!!
 
 Agenda 15 November 2010
     Dalam perancangan ... nk pegi jumpa my friend Syahadah...Selebihnya tidooo...zZzzzZZZ... :p


~~~Chowww Chinnnn Chowwww~~


  


   

25 October 2010

Hari Yang Bosan ...

Setelah 2 mgu aku tak pegi opis, then hari ni aku masuk jgk opis.. Tak ada ape2 perubahan .. Cuma tenet dah kena block .. Facebook dah xleh buka.. Nape la owg tu block habis..Even nk buka page lain pun lembap nk mampos .. Ala bkn selalu pn maen Facebook .. Kalo de keje tetap bt jgak .. Hari ni aku xde buat pape pun.. bosan la jgk .. Sambil tuh aku dgr la lagu favourite aku bt masa ni ~Munajat Cinta~ .. Kt bawah ni aku paste kan lirik lagu nih..sje utk suka2..xde kena mngena dengan yg hdup or telah mati..hehe

Munajat Cinta ( The Rock)

Malam ini ku sendiri
Tak ada yang menemani
Seperti malam-malam
Yang sudah-sudah
Hati ini selalu sepi
Tak ada yang menghiasi
Seperti cinta ini
Yang selalu pupus

Tuhan kirimkanlah aku
Kekasih yang baik hati
Yang mencintai aku
Apa adanya
Mawar ini semakin layu
Tak ada yang memiliki
Seperti aku ini
Semakin pupus

23 October 2010

Oracle Training 11/10/10 - 22/10/10

Hari ni last day aku attend oracle training nih... dah 2 minggu aku training nih... Dah tepu kepala otak aku.. Padahal xde la pham sgt pun..Boleh la untuk permulaan .. hehe..Instructor tu pn best (Ms. Christina Nayagam) . Aku suka cara dia ajar .. sebab aku blh paham la jgk .. Tapi kalo time aku mengantuk tu xphm jgk .. So salah sendri la kan..hihi Selama aku 2 minggu training kat The Gardens ni blh la aku merasa mknan yg mahal2..mahal bg aku la  (Tony Romas, Pizza Hut, The Fish Manhattan, Kenny Rogers, Madam Kwan's, Teppayaki, Chicken Rice Shop, Red Box The Gardens dll..Xingt sume).. Sebab nk g sendiri blum tentu mampukan.. Thanks la untuk Pn Haliza, Aspek Tumpuan yang belanja ktrg tiap2 hari .. Makin gemuk la aku cmni..Kat sini jgk smpat la aku berkenalan ngn Tuan Fuzam , Pn Haliza, En Asrul, En Hadi dari Kmntrian Kesihatan & En Rahman..Aini aku dh knal since kt opis.. So xyh mention pn xpe kan.. Thanks to all of u ..n 2 minggu jgk la aku xpegi opis.. Terasa rindu la plak kengkawan kat opis.. Tapi drg rindu ke kt aku?? hehehe...That's all for today, will be back!! Tp xtaw bile..hehe



07 October 2010

1st Update ....

Hari ni 7 Oktober 2010, disebabkan tersangat la bosan aku create la blog.. Sebenarnya lame dh aku nk bt blog nih..Tapi  tak kesampaian laa.. nak kte busy tu xla busy mana pun...Maybe malas kot.. hihi ..
Lagipun aku ni bukan jenis rjin nak update2 nih.. Hopefully lpas nih aku akan rajin2 la update blog aku nih..