* FOLLOWERS *

28 September 2011

Bekas hantaran yang Murah......

Hi uolss B2B , kengkawan & silent readers...

Mesti sume B2B yang bakal melangsungkan perkahwinan tahun ni busy buat persiapan.. Fza yang majlis next year pun dah start buat persiapan skit2... Bukan excited ke pe, bak kate orang tua2 "Awal tak kalut".. hehe  Tapi excited tu pun ada jugak.. Sape xsyok nak kawen kan...Fza nak share skit dengan B2B yang area utara pasal kedai barang kawin yang murah ni... Untuk yang selatan ke timur pun boleh jugak if korang berkesempatan nak pegi kedai tu.. Actually nama kedai tu
A Tu Z Wedding House Sdn. Bhd.. 
Kat Seberang Jaya, Penang... Fza rase maybe dah ada b2b yang tau kedai ni..Fza dapat taw pun dari Lin ,kawan karib Fza since sekolah rendah lagi. Then, last Sunday masa Fza & En Tunang otw nak balik ke KL, kitorang singgah la kat kdai tu dengan niat just nak tengok2/survey2/usha2 pe patut dulu. Then bila sampai trus Fza jadi sangat teruja... hehehe Lama jugak kitorang di kedai tuh.. Macam2 ada kat situ.. Kedai tu macam ala2 gudang jugak la...Murah plak tuh... Last2 Fza beli tapak hantaran yang memamg before ni Fza dah usha kat Facebook n blog yang de jual.. Tapi mahal.. Yang Fza beli ni korang nak taw x harga bpe?? Dia ada harga ahli dan harga bukan ahli... Nak jadi ahli pun hanya bayar RM10.. So Fza pn dengan bangganya daftar jadi ahli & beli 9 bekas hantaran tuh dengan harga RM23/ 1pcs.... Harga bukan ahli RM30..Sangat murah ok sebab before ni Fza tengok2 kt tempat lain pun harga RM38 ke RM50 ... So lepas settle majlis Fza boleh la buat sewa untuk B2B yang nak kawen akan datang...  Harga boleh dirunding... hehe



ni la bekas hantaran tuh..cantik x?? 



ni barang untuk hiasan.. bunga keliling belum beli lgi..



Nanti cadang nak pegi lagi kedai tu dengan mak.. Boleh borong habis... :)