* FOLLOWERS *

13 June 2011

My Engagement Day 4 June 2011

Hello world!!!!

Salam sume....Hari ni baru lah aku berkesempatan nak tulis skit pasal
My Engagement, 4 June 2011... Actually, aku amik cuti seminggu dari 28hb Mei  sampi la 5hb June aku blik Kedah... Lamekan..Sampai maksu aku cakap ni baru tunang dah cuti seminggu nti kawen tah2 amik cuti sebulan.. haha.. Aku mampu sengih je la.. Maklumla masa ni la aku nk bt preparation apa2 pun.. Sebab aku kan keje kt KL so bkn hari2 blh blik kedah utk buat preparation... Dalam masa seminggu ni la aku agak busy ke sana ke sini... Tiap2 hari ada sja aktiviti... Mak ajak g kedai bunga la, g amik cadar la, g kedai hantaran la, g amik Tok la... Macam2 la.. Apa2 pun aku xksh sb ni sume utk aku jgakkan...Cuma perasaan aku berbaur gembira + terharu + sedih + blur... xtaw la nk cakap cmne kan perasaan masa tuh.. Rasa kesian kt sume org sb bertungkus lumus utk majlis nih... 3hb tu akak butik pelamin datang umah dgan tujuan nak pasang pelamin la.. Cantik pelamin tu..Terima kasih byak2 utk Butik Pelamin Istana Mempelai... kalo nti korang nk tunang ke nk kawen ke aku suggest korang gi kt butik ni. Butik ni kt city plaza, Alor Star..Harga berpatutan + layanan mesra ..Tip top ..Thanks Kak Min, Kak Diani n Dayah... After pelamin dh siap, dgar la suara2 yang kata .. "Fza hg kawen trus la...Siap pelamin bagai".. haha.. aku mcm biasa sengih je la... Pe pun majlis dh selamat bjalan dengan lancar.. Alhamdulillah aku dh jdi tunagan org..tunang En Ali Badruddin...Thanks b... Love u so much dear.. :)  Happy jer rse sb xlma phni dh nk kawen...yeyayyyy gatal no nk kawen... hehe  Lastly, terima kasih utk my family (mak,abah ,along), mak long & family,  my fiance & family, makcik mimi, makcik yam, my besties tqah & adik2 dia, shah, adah, maul, si kecik asma sb dh byk tolong aku dr mula smp hbis mjlis.... muaahhhh.. love u allssss..... kt bawah ni aku share la skit gmbar semasa hari pertunangan aku.. :) 

 wit my dear friends....

 tgk atas... :)

 ayu + sopan kn ?? hehe...

 wit bakal mak mertua ... nervous time nih...

 tersarung sudah... 

 again.. 

 thanks my dear friends...

wit along & kawan2ku love u alls....


Okey..itu saja.... Doakan utk next step plak.. InsyaAllah will be next year... :)

Bubye .....

01 June 2011

panggilan induksi...

Yezzzaa  alhamdulillah..akhirnya aku dipanggil jugak utk menghadiri induksi umum... Lega la skit rasenyaa.... Keje dah dekat setahun tapi x confirm lagi... Thanks En Johari (org JPA) sebab tawarkan aku induksi ni.... Kursus ni akan ade next 2 weeks... nmpaknya lame la aku xmsuk opis..skunk ni pun tgah cuti seminggu..yahooo yabedabedu.... aku sgt suka keadaan mcm ni... Msuk opis pn bkan de bnda sgt nak buat... Sape la kitorang ni kn..hehehe... Semalam agk susah hati sebab takut xdpt induksi... Tpi hari ni pgi2 lagi aku kol En Johari tnya..Rupa2nye semalam dia salah anta email ... dia hntar ke hafizahzainon@rmp.gov.my... mmg la xdpat..sebab nama abah aku Zainol bukannya Zainon..hehe.. Ok la.. Aku ada byk keje lagi nk dibuat nih...Majlis dah dekat tapi preparation xsiap2 lagi... Merapu sana sini bile la nk siap kan... okey...

wish me luck... orait!!! adios.....