* FOLLOWERS *

31 January 2014

Beli Shaklee dengan harga ahli ID : 907011 - Sticky Post

Assalamualaikum ...

Hye uollss... 
Just a sticky post.. Saya adalah pengedar sah Shaklee.Saya sendiri telah mencuba vitamin Shaklee dan merasai sendiri kebaikan vitamin-vitamin Shaklee. Start consume Shaklee masa pregnant, masa berpantang sehinggalah sekarang...

Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee, kelebihannya dan membuat tempahan anda boleh pm saya di Facebook, WhatsApp atau pun melalui email. Jika anda berkesempatan untuk ke branch Shaklee sendiri, anda boleh la guna ID saya untuk membuat pembelian dengan harga ahli.

NOR HAFIZAH BINTI ZAINOL
ID SHAKLEE : 907011 
EMAIL : fizazainol@gmail.com
Phone No : 017-4045096
Facebook : Fiza Zainol



21 January 2014

Jom LIKE Page.. Set budget Shaklee ??

Assalamualaikum & Salam Sejahtera uollss...

Entry pendek setelah sekian lama tak update blog..Tak menyempat plak nak update blog... Maafkan daku... haha Fza just nak minta tolong kawan2 diluar sana, bloggers, haters dan especially customer kesayangan Fza dan jugak future customer untuk meramaikan lagi page bisness.. Fza aktif berbisness di page je.. Jom ramai2 like page Fza ni.. Terima kasih korang..Allah S.W.T saja yang akan balas jasa kalian.. 


Syukran Jazilan :)