* FOLLOWERS *

10 September 2011

Good news ...

Hi kawan2 & silent readers... Fiza taw blog ni ada silent readers.. Tak pe teruskan membaca..No worries!!
Rasenya masih belum terlambat untuk wish raya. Raya sebulan kan.. hehe.. Fiza nk ucapakan  
Selamat Hari Raya Aidilfitri.. 
Maaf Zahir Batin 
untuk semua insan yang mengenali.. Andai kata ada silap dan salah, terguris hati atau terkutuk ke apa harap dimaafkan..

Last Friday, Fiza dapat satu berita gembira..Nak tau apa? hehe Fiza rasa sangat bersyukur sebab Fiza dah lulus kursus induksi umum dengan kepujian.. Alhamdulillah.. Syukur ya Allah!! Sebelum ni Fiza risau sangat2 takut gagal.. Lepas ni beri tumpuan untuk exam GO plak bulan 10 ni.. Doakan Fiza yer kawan2.. :)

Then, cerita pasal preparation weeding plak.. Aduh tersangat la risau.. Sebab rasa macam dah xlambat dah..Tapi Fiza still main2 lagi.. Bile la nak serius buat preparation ni.. Banyak benda lagi blum start.. Tapi ada la beberapa perkara yang dah DONE!!.. :) Skunk ni Fiza dah pikir utk baju nikah nak buat design ape? Nak tempah kt mana? Kursus kawen pun blum pegi lagi.. Baju sanding, pelamin bagai sume pn blum tempah lagi.. Catering lagi.. Pendek kata sume la blum buat lgi.. Cuma barang hantaran ada skit yg dah settle...

Hmm.. So nk start from where?? huhu...erkkkggghh Tido dulu la nti pkir..hehe.. :)