* FOLLOWERS *

15 November 2011

Aduhai cantik2nya baju kawen nih...

Salam uolss...hai b2b, ex-b2b and silent readers...
Ape khabar sume? Hopefully sihat sokmo.. 
Dah lama Fiza xupdate entry sb busy dengan projek DIY bunga telur.Fiza guna bunga tisu..Tu yang makan masa skit nak siap..  Fiza update skit progress projek DIY ni.. Untuk bunga tisu warna pink dah siap satu pahar.. Skunk tengah struggle menyiapkan bunga purple plak.. Cadang nak tmbah lagi satu pahar untuk pink... Means nti Fiza akan ade 2 pahar bunga pink & 2 pahar bunga purple.. Cadangnye nak letak 2 di pelamin & lagi 2 di bilik tido.. Doakan Fiza berjaya siapkan sume yer... xlupa juga buat my friends Cik Tqah Nasir thanks a lot sebab rajin tolong Fiza buat bunga..Kalo x Fiza buat soang2 je lah.. Next projek after bunga telur ni ialah Guestbook plak.. Harap2 menjadi la..Maklumlah org xkreatif nak try buatkan ;) 

Berbalik pada tajuk asal entry nih.. "Aduhai cantik2nya baju kawen nih"..hehe Actually Fiza tengah rambang mata nak pilih baju utk majlis resepsi & bertandang nti... Untuk resepsi tema purple+pink... Tapi bila pegi BUTIK CINTA - ALOR STAR bnyak plak purple n pink nye...Xtaw plak nk pilih yang mana...Sume cantik sangat2... Kalo ikutkan hati Fiza macam nak pakai je sume.. hehehe (tamak la plak).. 

Untuk majlis bertandang plak macam xde lagi tema sebenarnya.. Fiza berkenan plak tengok baju hjau torquise(btul ke spelling ni??) Tapi En Tunang xberkenan plak...En Tunang request nak gold... So tengah usha2 baju mana yang cantik..sebab gold ni pun banyak jugak wrna..ade light gold, gold terang...mcm2 la kan... Just nak tny pendapat uolss yang baca entry Fiza nih..agak2 yang mana yang cun... 
Sume gambar ni Fiza copy dari BUTIK CINTA FB... pinjam gambar yer abg lan...

PILIHAN 1

PILIHAN 2

PILIHAN 3

PILIHAN 4

PILIHAN 5

PILIHAN 6
Baju putih ni cantik kan... Tapi xpakai dah kot putih sebab nikah Fiza dah pakai putih...

PILIHAN 7
Baju ni Fiza minat sangat dari dulu.cantik....tpi out of tema plak..

PILIHAN 8
utk purple xde gmbar lain yang bju fiza suka... ini je jumpa...yg baru blum di upload lgi..


Hmm... Cantikkan uolss?? So untuk b2b ke atau pun yang nak bertunang ke Fiza suggest korang amik la kat Butik Cinta ni sebab korang akan rasa puas hati.. Baju pun cun2, up to date, pelamin sume bagai cantik2... Layanan diorang pun best... Harga pun berpatutan...So sgt berpuas hati la..

Untuk sebarang pertanyaan contact owner butik ni
Abg Lan/ Abg Sham 012-4453544


Alamat : CINTA LAN SHAM WEDDING GALLERY, 
NO 238, TKT 1 , KOMPLEKS SHAHAB PERDANA,
JALAN SULTANAH SAMBUNGAN, 
ALOR SETAR, KEDAH.


Sempat lagi Fiza iklankan... bukan ape nak sharing...  okey sudah mau tido..Sok ada kursus kt Maktab.. Bubye....;)