* FOLLOWERS *

23 September 2012

Nak letgo bekas hntaran & shawl/veil

Assalamualaikum sume...
just a simple post..fiza nak letgo 2brang iaitu bekas hantaran & shawl/veil...untuk bekas hantaran tu fiza ada 12 bekas.. so terpulang pada individu nak amik skali hiasan atau pun x.harga bekas hntran tu rm15/each.. item yg kedua shawl/veil..yg ni fiza beli kt maya semua house tu..masa beli hrga dia rm140.. so fiza nak letgo rm60..color off white + grey skit..fiza xpenah pakai lagi shawl/veil ni sebab matching ngn baju fiza..kat bawah ni ada gmbar item yg nk di let go tu..



Cara pnghantaran uoll blh plih smda nk pos or by hand..klo post kn tmbah la skit utk chrge pos.. if nk by hand blh area kl or shah alam yg bdekatan.. kalau ada yg bminat blh pm fiza kt fb yer..fb fiza ada kt seblah tu..xpn blh add Fiza Zainol.. okkk anything plz pm me.. okk bubyee..

7 comments:

Unknown said...

masih available lg ke dulang tu ?
- cikmelleena@gmail.com

Fiza Zainol said...

aah masih ada..blh saya taw u nak berapa dulang?

orked violet said...

salam kenal.

boLeh pm price duLang? tq
orked_violet@yahoo.com.my

BTW, saye br foLLow awak. feel free to visit/follow K~
sya-orked.blogspot.com

Anonymous said...

vailable lg x dulang tu ?
bole pm arge skali x?
- syana_8@yahoo.com.my -

Fiza Zainol said...

dulang tinggal 2 jer awak...

cik kompas said...

Viel available lg x...
ncr9001@yahoo.com

Fiza Zainol said...

fiza pm awak yer...