* FOLLOWERS *

03 January 2011

2011 Still the same

Hullahup... haha.. Setelah sekian lama sampai dah bersawang la blog ni...Baru la aku terasa nak post something... Actually, b4 this agak busy & tak ade mood pun nk post pape.. Sebabnya  tak ade idea nk tulis apa..  Today dah 3 Jan 2011.. 2011?? Tahun baru but aku rse same jer pn... Still the Same...
Degan harapan, moga tahun nih aku lebih matang dalam membuat keputusan and bertambah ruah la rezeki aku... haha... Opss tiba2 ade keje nk buat... ok bubyeee...

4 comments:

Syida said...

mesti ko letih giler buang sawang kat blog ko ni kan? :D

Fiza Zainol said...

hahhaa taw xpe..weh tlg aku bg cntik blog ni..aku bkn reti sgt...aku dh reg nuffnag tp xpsng kt blog...try xjdi plk..heheehe

Syida said...

mesti ader yg mn2 coding silap.
bg cantik? ermmm,.carik ler template yg cun2.pas2 tukar ler..
aku belasah jer

Fiza Zainol said...

ala aku try bt xleh gk..xcun plk..haha