* FOLLOWERS *

19 September 2011

Monday Blues.... Penyakit m melanda...

Salam uolss b2b, ex-b2b & of silent readers... 
Tibe2 terasa nk update blog plak.. Hari ni terasa sedikit malas nak buat keje... Maklumlah Monday Blues katakan.. :) Seperti biasa hari Isnin mesti kemalasan melanda diri... Hari Jumaat plak tersangatla rjin sb Sabtu dh nak cuti... yeyayyy!!! 

Entry sebelum ni Fza ada buat special entry untuk birthday my fiance.. So on that day kitorang ada kuar celebrate birthday die.. Spent time together.. Kitorang pegi i-City Shah Alam, pegi Funfair main tembak2 tuh ..Byk tmpat jugak la kitorang pegi.. Sori la gambar sume kt En Tunang..So x boleh nk upload utk korang tgk...Ha terlupa nk update, baru2 ni kitorang ada pegi SOGO Sale.. Then dah beli beg untuk hantaran ... Tu beg pilihan bersama.. Tengok jer beg tu trus berkenan.. So tanpa pkir pjang beli la.. yeyayy!!.. Done for bag!!! Then Sabtu lepas kitorang focus utk preparation kawen.. Sepetang kitorang berada di sekitar pusat 3 serangkai ni..Medan Mara, Maju Junction &Pertama Compleks.. 

Aktiviti - aktiviti on that day:

1. Maju Junction - Tujuan nak pegi tempah kasut nikah/sanding kat GAVY.. Tapi malangnya tempahan dah tutup sampai bln June 2012.. tak pelah nti cari kasut kat lain.. Pujuk hati nampak...  :)

2. Pertama Compleks - Kitorang pegi kedai yang booking kad kawen hari tuh.. Pegi anta details pe patut & pilih kad design n bagai la..Actually xrancang pun nak pegi tapi dah kebetulan ada kat situ pegi je lah... Untuk kad kitorang pending peta ke rumah pengantin & gambar yang nak letak kt bunting... Aduh ...xreti la plak nk lukis peta nih.. Ada sesapa blh tolong ke? Nti Fza bagi upah coklat... :)

3.  Medan Mara - Fza pegi tempah baju nikah kt Butik Maiza... Kak Maiza sangat la friendly.. Actually kitorang just walk in jer.. Fza tempah baju kurung moden + kain kedut2 tuh (adore dgn kain cmtuh) + tangan cekak... Harga pn berpatutan.. Just RM150 jer upahnyee... Cadangnye nak DIY beads kt tangan baju tuh.. Tengoklah if rajin + ada mase.. Harap2 Kak Maiza buat baju tu penuh dengan kasih sayang..hehe

Ahad 18 Sept 2011 plak, kitorang pegi Melaka dengan 2 tujuan... 1st nak pegi jumpa my family. Diorang dtg dari Kedah sebab nak anta Along kt Akademi Kastam (AKMAL) tuh... Along pegi report duty &  induksi khusus kt sana... 2nd tujuan nak pegi kenduri kawen Suriana kat Bukit Baru... Sue sangat la cantik on her big day...  :)
Congrats Pn Suriana & En Shahrul..Selamat Pengantin Baru...

Ok lah mmbebel plak Fza ni.. Sambung buat keje...  
Selamat bekerja yer kawan2 :)

4 comments:

miszatie said...

wahh banyaknyeee tmpt..chayook eh for preparation..:)

http://miszatie.blogspot.com/2011/09/need-all-of-u-b2b.html

Fiza Zainol said...

hehe bt skit2 preparation..nti last minit xkalut sgt.. fza dh link u..:)

~ NANA ~ said...

gud luck k dear...bt preparation awal2 senang keje :)

Fiza Zainol said...

thanks nana... wish me luck... i byk rjuk ur blog...byk info bguna :)