* FOLLOWERS *

25 January 2011

Komitmen tinggi tapi Gaji kecik....

Hulahuppp....

Tiba-tiba hari ni terasa plak aku nk post pasal komitmen tinggi ni tapi gaji kecik..Biasa la keje dengan Government.. Tak leh la nak compare dengan gaji aku msa keje kat Accenture dulu.. Aku xsure plak aku sorang je rase or ada jugak org lain yg senasib dengan aku nih... Hari ni baru aje dapat gaji tapi hari ni jugak la aku rase gaji aku dah nak habis .. Hehe ... Bayar hutang sana, bayar hutang sini... Bila tahun boleh kawin pun tak taw la... Tak tersimpan duit... wewewewwww....Member2 selalu kata, biasala baru start keje, so terpaksa la susah dulu.. Apa-apa pun aku redha je lah....hehehe.. Bak kata pepatah.. Susah dahulu senang kemudian..ye dakk???

Chilll.....

4 comments:

Cik Tqah said...

betol tuh.. ilex dulu.. senang dimasa tua..nk wat loan pon sng kott

Syida said...

dpt sikit pon advantage byk. x pyh risau lah cik fiza. kalau ader rezeki tu x kemana. kawin gak ko nanti. tp kalau kawin jgn luper jemput aku. ok :D

Fiza Zainol said...

hehee..tqah..aku kalo blh xmo bt loan dah..maybe if nk bt pun loan umh je la... tu pun kalo nk bli umh...hehe

Fiza Zainol said...

cik syida oii..mmg la nk kwin cma ms blum smp lgi..hehehee..tungguu..aku doakan hmpa dlu..aku sdg blja manage duit...kalo aku org kaya snangn la...hehehe