* FOLLOWERS *

06 May 2011

Surprise!!!

Surprise..... 
Happy Birthday 2 u...
Happy Birthday 2 u...
Happy Birthday 2 u...
Happy Birthday 2 u...

Suhaili, Amacam ko ada rase terharu ke x? hehehe.... Utk pengetahuan korang, hari ni birthday Sue... so ktrg rancang la utk buat surprise... Mulanya aku n Ros rancang la nk bt surprise kt Sue... Ptg Khamis tu dh rancang pnye baik, then aku dpt taw yg aku kena g Putrajaya... Kementerian Wilayah Persekutuan & kesejahteraan Bandar..G training sistem anugerah pingat.... Masa tuh aku dh mula pening,adoiii mcmne plan nih... Smpai jer kt putrajaya tuh, aku trus msg Ros.Aku cakap kt dia buat jgak bgi jadi surprise tuh sb aku xsure plak habis kol bpe training ni ha... Skali training tuh kol 11.30 dh hbis..so ape lagi sempat la kan...Nabila dh tgu aku kt opis..sb kitorang yang nk g beli kek... hehehe.... Diorang dh pegi Bremmall masa tuh.... G karoke...Nk sambut birthday Sue n Bob kt situ la..Actually birthday Bob dh lpas tp kitorang smbut sekali la.. Sampi je Bremmall tuh,ktrg trus g bli kek n trus ke tmpat karoke tuh..Dah set siap2 dah ngn org kt situ suh play kan lagu Happy Birthday time kitorang msuk blik smbil bawa kek .... Bestttt.....Kawan2 sume sporting... kat bawah ni ada bberapa gmbar blh tengok... :)


Comey kn birthday girl n boy...

ni kek buahan2... sedapp

HAPPY BIRTHDAY SUHAILI
SEMOGA PNJG UMO N CEPAT KAWEN... :)

No comments: