* FOLLOWERS *

01 June 2011

panggilan induksi...

Yezzzaa  alhamdulillah..akhirnya aku dipanggil jugak utk menghadiri induksi umum... Lega la skit rasenyaa.... Keje dah dekat setahun tapi x confirm lagi... Thanks En Johari (org JPA) sebab tawarkan aku induksi ni.... Kursus ni akan ade next 2 weeks... nmpaknya lame la aku xmsuk opis..skunk ni pun tgah cuti seminggu..yahooo yabedabedu.... aku sgt suka keadaan mcm ni... Msuk opis pn bkan de bnda sgt nak buat... Sape la kitorang ni kn..hehehe... Semalam agk susah hati sebab takut xdpt induksi... Tpi hari ni pgi2 lagi aku kol En Johari tnya..Rupa2nye semalam dia salah anta email ... dia hntar ke hafizahzainon@rmp.gov.my... mmg la xdpat..sebab nama abah aku Zainol bukannya Zainon..hehe.. Ok la.. Aku ada byk keje lagi nk dibuat nih...Majlis dah dekat tapi preparation xsiap2 lagi... Merapu sana sini bile la nk siap kan... okey...

wish me luck... orait!!! adios.....

No comments: