* FOLLOWERS *

26 July 2011

Sistem Lirik Lagu...huhhhhh

Hmmm tengok tajuk entry pn panas dalam je rase... Ntah pape sistem yang diorang ni request.. Ingat kot nk request sistem lirik nasyid ke, sistem ayat Al-Quran ke... Ni sistem lirik lagu plak... huhhhh ... Actually sistem ni untuk menyenangkan diorang karoke la... Tapi aku rasa tengok kt klip video pun dh ada lirik lagu kn... Pelik2 kan... Dah tu banyakkan lagu dlm dunia nih.. So sebagai nasib masing2 kenalah update lirik lagu ikut artis masing2.. Aku skunk tengah update lirik lagu Broery Marantika.. Banyak kot lagu dia... Buat setakat mampu je lah... Dato nk guna hari Jumaat, ptg tadi baru bagi taw.. Lagu ape sangatla yang dia nak nyanyi tuh... Lagu 60-an je semua.. Cair taik telinga sape yang hadir majlis tuh.. hehehehe... Pe pun buat setakat mampu sebab sok aku nak kena settle Sistem Penganugerahan Pingat plak.. Sistem profiling jenayah pe citer der...xsiap2 lagik.... hahahaha .Hold dulu sebab aku tengah stuck.otak jammed trus..xreti plak nk buat mcam pe yang diorang request... sistem oh sistem... 




No comments: