* FOLLOWERS *

03 August 2011

Photographer + Videographer

Photographer + Videographer

Untuk Photographer + Videographer, dah booked kat IndahKarya Production. Aku dah bayar deposit untuk pihak company ni supaya diorang boleh block tarikh tu untuk my wedding.. Korang nak taw kenapa aku pilih IndahKarya Production ni???

1) Harga amat murah.. nape aku kata murah? hehe fyi, untuk Photographer + Videographer ni hanya berharga RM2000 untuk kedua-dua belah pihak pengantin. Sangat murahkan!! Korang bayangkan la dengan harga serendah ni diorang boleh pegi ke Kedah and Pahang tanpa apa2 cas tambahan. Lagi pulak diorang ni tengah promotion untuk tambah portfolio... so kitorang mmg sangat beruntung.. 
2) Hasil kerja pun memuaskan hati .. korang try tengok hasil video yang diorang buat untuk majlis salah soang customer diorang.. awesome!!!!



untuk tengok hasil gambar yang diorang tangkap click kt link bawah nih...
 
  Fotobuih Photographer


Sebarang pertanyaan boleh la email kepada : indahkaryaproduction@gmail.com

Facebook :  IndahKarya Production


Sangat2 berbaloi... Rezeki saya dan En Tunang... :)




4 comments:

Cik Tqah said...

alhamdulillah..aku xde tarikh..kalo ade tarikh leh gak book..xda rezeki la kann

Fiza Zainol said...

tu la psl..xpa nti kot ada promotion lain...

anaztasias nora aira said...

Alhamdullilah dah setelsatu perkara.

dear, u xjoin lg bbf ke.. actually ada group tu di fb tp secret. add me di fb nanti nora add kan kat sana. leh jumpa ramai b2b blogger kt sana :)

yeay, nora dah link kamu :)

Fiza Zainol said...

aahhh setel skit2 ..pdhal lmbt lgi kan..hehe
aaah fza xjoin lagi group tuh..actually baru je men blog nih..b4 ni xrjin nk update...

orait fza add u kt fb.. nti bolh jmpa n kongsi pndapat ngn b2b yg lain..tq dear...