* FOLLOWERS *

03 October 2011

Monday Blues.... October!!!!

Salam uolllsss....

Seperti biasa hari Isnin confirm malas nk keje..Badan je kat opis tapi bukan di sini.... hehe... Dari pagi tadi sampai la skunk Fza xbuat keje pape lagi... Aduh makan gaji buta plak hari ni..hehe.. Hati xsenang la der... Kepala otak dok pikir duit semalam yang ditelan ATM .. Banyak okey amountnye!!! huhuhu... So, pikir2 hari ni nak mtk half day la..Nak g bank tu semalam nak settle pasal duit yang ditelan tuh... Agak2 bos bagi x yer????

Fza nak update skit pasal preparation kawen. Sabtu lepas Fza & En Tunang pegi Lowyat dengan tujuan nak pegi repair hndset yang dah lama rosak tapi xsempat nak repair, nak pegi anta repair camera abah & nak pegi usha handset.. Pusing pnya pusing last2 bukan usha hndset tapi usha kamera... Ali plak berkenan habis dah dengan Nikon D3100.. So tny2 harga la cmne kan..Korang rse2 kan kitorang beli x??hehe....


Then, kitorang pegi Mid valley dengan harapan nak pegi WAH CHAN sebab nak repair my ring yang dah xserupa ring dah...Tapi WAH CHAN kata xbleh nak repair.. Diorang suh trade in n amik cincin yang sebijik dgn asal tapi emas 750.. Mahal plak tuh... Hello cincin asal ni 916 kot.... So kitoang x termakan dgn pujuk rayu diorang.. Then , Fza ajak Ali pegi TOMEI... Sebab member Fza bagitau design kat TOMEI lagi cantik2 dari WAH CHAN , POH KONG n bagai... So pegi la.. Syok sangat bile org TOMEI tu cakap dia bole repairkan cincin tu FREE!!! FREE OK!!! Ape lagi melompat seronok le Fza ni..(haha, tipu..Fza sopan okey....) Sambil menunggu cincin tu di repair Fza pun usha la gelang tangan untuk dibuat batal air sembahyang time nikah nanti.. Sb dari awal td
Ali dah tanya hrga emas on that day bpe.. FYI, hrga emas on that day RM189/gram.. emas tgh turun skunk ni.. Sebelum ni kan naik mendadak.. Tengah trun so ape lagi... :)

Tu cite hari Sabtu, ni cite hari Ahad plak yer kawan2... Hari Ahad tu first sekali kitorang pegi ATM untuk amik duit sebab nak bayar deposit untuk Butik Pengantin.. Tapi malangnya seperti Fza cite awal tadi, duit kena telan.. Telan tu means kuarkan duit tapi dia xkuar amount dh ditolak dr akaun..Aduh sangat sedih okey!!! Sebab mmg kitorang nak guna duit tu.. So APe blh buat bersabar je lah.. Duit pasti akan dapat balik cuma lambat jer..Maybe proses dia 2 mgu...waaaaa..sob ..sobb.... After tu kitorang pegi Jusco Bkt Raja.. Saje pegi jalan2...usha2..mana taw ade barang hantaran lain yang boleh dibeli... hehe.. Kebetulan plak JJ ada buat Member Sales Day.. Usha pny usha ada plak kasut yang Fza berkenan & En Tunang plak berkenan jam.. So En Tunang kata kalo berkenan kite beli yer!! yeyayyy kasut & jam dh beli...
Lega dah settle sikit... Banyak benda lagi nak kena pikir ni.. tak pe step by step yer yunk!!!... 

Okey la dah panjang lebar dah ni..Tah ade orang bace tah xde....haha Ape pun Fza bace okey!!!! Okey uollsss ...See u next entry... U follow I, I follow U... (Otak dah weng2 ...huhuhu....)

BYE......

3 comments:

~ NANA ~ said...

mesti beli kn nikon tu? hehe

miszatie said...

bli NIKON yeayy..same here...

hey exchange link jom
http://miszatie.blogspot.com

:)

Fiza Zainol said...

nana: hehe.. pandainyee u :)

zatie: hehe nikon i pny yg murah2 jer... already linked ur blog... :)