* FOLLOWERS *

17 December 2011

Save the Date!!!

Any idea for Save the Date???

I tak de idea la utk buat save the date ni..Actually tak rancang pun nak buat.. Tapi my OV cakap dalam pakej dia, dia ada bagi free for Save the Date tuh...so dah dia bagi amik je la kan... So ada sesape tak yang nak kongsi konsep or tema yg korang dah buat or akan buat utk Save the date korang.. I ngn En Tunang mmg tak de idea...Cuma paling koro ktrg rncang just nk pegi buat video ni kt Putrajaya bersiar2... So xde la jln ceritanya kan...If u olll ada idea blh la kongsi2 ngn i ni... hehe...thanks korang.....  :)

1 comment:

dhiera said...

alamak, saya pun tak tahu idea save the date macam mana. tp pernah tengok org buat save the date macam mana dorang kenal dulu~