* FOLLOWERS *

03 January 2012

Travel day.... ;)

Salam uols..... hai2... 

Mulakan pagi dengan snyuman walaupun terasa kelatnya.... ;) Hari ni seawal 5.25pagi aku bangun n mandi..Starts from last saturday, aku terpaksa menumpang di rumah kawan buat sementara waktu di shah alam... So, it means aku kena berulang alik dari shah alam ke kl dan kl ke shah alam everyday utk kerja.. Berat hati jugak nak tumpang org ni, nk pegi nyusahkan org,semak2 umh org... Tapi what should I do... huhu.... So aku kena bangun awl sebab my friends n her sis pun bgun awal sb drg pun travel tpi nek komuter...Macam opis aku ni susah public transport...so terpaksa la aku drive jgk... aku kuar umh tadi lebih kurang pkul 6.20...nk elak jem pny pasal tpksa la aku btolak awal..tu pn dh byk kereta cuma still bergerak... buat pertama klinya punch card aku awal la plk..hehehe... pgi2 tadi rse cerah je bji mata ni..tpi ni dah mula mengantuk...Kejap lagi ada meeting plak kt maktab pdrm cheras..huhu... Tu la bak kata En Tunang, "Sabar lah sayang eh, dugaan.." Bak kata My friends plak " Time susah ni la kawan nak tolong" Betol ckp dia tapi bukan sume kawan boleh tlg kita... Ada kawan yg ada masa kita gembira sja..n ada kawan yg ada masa gembira & sedih" ..Pe pun aku ikut cakap mak, "Dugaan..so kena sabar, Allah menduga kita dengan apa yg kita mampu"... Ok lah nak gerak ke maktab dulu... Balik nti xtaw la mcamana... Harap2 xjem teruk n selamat smp di umh... 
Chill... :)

2 comments:

nurul izayani said...

sabar ye dear..kamu kn kuat!!! =)

Fiza Zainol said...

thanks yani... will try my best.. ;)