* FOLLOWERS *

19 February 2012

Alhamdulillah...Selamat menjadi isteri kepada Ali Badruddin B Muhamad Noor

Salam uolsss...

Dah lama tak update blog ni..Dah bersawang dah blog ni kan... Sekarang ni baru ada kesempatan nak update.. Maklumlah busy menguruskan rumah tangga yang baru jer terbina 2mgu lepas..hehe

Alhamdulillah...Sangat2 bersyukur ke hadrat Ilahi kerana saya di antara org yang beruntung kerana diketemukan jodoh dengan seorang suami yang sangat2 baik, beriman, penyayang dan romantik orangnya... Xperlu la nak list kesemuanya...Nti kembang plak si suami..hehe... Maaf yer hubby...

Tanggal 4 Februari 2012 jam 9:30++ xingat exact time, saya telah sah menjadi isteri kepada Ali Badruddin... Masa tu perasaan gembira,sedih, hiba dan macam2 la terasa... Akhirnya kawen jugak kitorang... :) Terima kasih banyak2 mak, abah, along, kak ain, mak teh, kak na, mak cik mi, maksu, tok su,naim, uzma, ira, mat rafiq dan sume laa yang bertungkus lumus buat preparation untuk majlis kawen saya... Jasa anda suma amat saya hargai dan saya doakan kalian sentiasa dirahmati Allah S.W.T.... Sayang sume sangat2..
Kepada kawan2, sahabat handal yang datang dari jauh mahu pun dekat saya juga hargai kalian... Saya jugak nak minta maaf di atas segala kekurangan sepanjang majlis berjalan. Maaf kepada sesiapa yang mungkin ada terasa hati kerana saya tak sempat nak melayan bersungguh-sungguh kerana saya hanya manusia biasa, saya perlu menjaga hati sume yang hadir. Harap tak ada yang simpan di dalam hati... Segala yang baik datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu dari saya sendiri... 

Semoga saya menjadi isteri yang solehah, taat kepada suami dan bertanggungjawab...Di bawah ni ada beberapa keping gambar untuk tatapan kawan2 yang tak dapat hadir majlis kawen saya.. Hanya ni je ada sebab masih ada pada photographer dan videographer... 


Majlis Resepi 5 Februari 2012 - Kedah

 with my hubby...love u so much dear...

wit bakal pengantin syida dan salsabillah...


wit my lovely friends tqah,yda, sha, hanis,lin, fifah, dayang, azie,my cuttiest flower girls adik asma, adik izzah & adik fadzillah






Sesi Outdoor sekitar sawah padi di Airport dan Taman Rimba 





wit my best friends ever Shah, Adah & Najwa...  Berebut my hb.. hehehe 


 Majlis Bertandang 11 Februari 2012 - Felda Keratong 5, Pahang.

 Pengapit terjun my lovely sister & her fiance...











Makan beradap..Mak,Abah, along & tunang.. Love uolls damn much...



orait itu saja.....okey la jumpa next entry nak review pasal kawen..tu pn kena tunggu pic dari op... 

C u yaaa..Bubyeee...

6 comments:

erin moshimoshi said...

nice dear

Hunny Kitty said...

meriah! n tahniah~

.:.farayhasukri.:. said...

cantek sgt sis! congrats :)

.:.farayhasukri.:. said...

cantek sgt sis! congrats :)

dhiera said...

canik sangat~ barakallah~

Epa Zarifa said...

selamat pengantin baru dear! kite b2b 2012 gak. jom exchange link

http://epagroove.blogspot.com